Renovlies behang Informatie

Renovlies behang is een redelijk nieuwe soort waarmee u al uw muren en zelfs plafonds mee kunt behangen. Afgewerkt renovlies behang ziet eruit uit alsof uw muren zijn gestuct. Het voordeel tegenover stucwerk is dat je met renovlies behang nooit last zal hebben van scheuren in uw muren of plafonds. Het is hygienischer, u heeft garantie verstevigt de muren wanden en plafonds en is bij ons altijd goedkoper dan een stucadoor. Het komt vaak voor dat men voor hun nieuwbouwwoning of bedrijfspand renovlies behang, laten behangen dit zodat de eventuele werking van het gebouw opgevangen word en u nooit last van scheuren zult hebben.

Renovlies behang inclusief afwerking is altijd goedkoper als stuc werk inclusief afwerking. Wij brengen renovlies behang aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, met renovlies behang weet u zeker dat uw muren altijd een mooie moderne uitstraling hebben. Als na het plakken van de renovlies behang alles word gekit en afgewerkt zien de muren of plafonds eruit alsof ze zijn gestuct! Als renovlies behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang. Renovlies behang is daarom ook een veel erg geliefde behang soort.

Renovlies behang ook wel glasweefsel , stuc behang of glasvezelbehang genoemd is een behangsoort bestaande uit geperste en geweven vezels die kunnen afgewerkt met een motief of structuur of juist helemaal glad, alles is mogelijk. Wij werken met minimaal 150 grams renovlies behang op rollen van minimaal 1 meter breed. Ons renovlies behang kan in de loop van de tijd altijd gemakkelijk opnieuw met latexverf behandeld worden.

Eens het renovlies behang geplaats of renovatievlies behang kan je dit gewoon overschilderen. Alvorens van start te gaan kan je er ook voor opteren om de naden toe te plamuren zodat deze zeker niet zichtbaar zijn na het verven. Dankzij de dikte hechtingslaag zal je dankzij renovlies heel wat minder verf nodig hebben. en is vaker overschilderbaar als u denkt aan toekomst perspectieven. Mocht u verdere vragen en advies willen onze adviseurs natuurlijk gratis langs komen en/of contact met u kunnen opnemen.

Voordelen Renovlies Behang

Er zijn veel voordelen bij dit soort behang. De grootste voordelen hebben betrekking op het aanbrengen, verwijderen en de sterkte.

 • Een stuk sterker dan andere soorten behang. Samen met glasvezel behang behoort dit soort behang tot de sterkste soorten behang. Het kan gebruikt worden op probleemmuren en eventuele scheurtjes kunnen afgedekt worden. Hierna is er niets meer van deze scheurtjes zichtbaar.
 • Het behang heeft geen last van krimp, blazen en kent geen weektijd.
 • Bij het behangen met renovlies behang is er geen behang tafel nodig.
 • Mits goed aangebracht, is het behang nadien weer eenvoudig te verwijderen.

  • Stootvast
  • Naadloos
  • Afschrobbaar
  • Reinigbaar
  • Decontamineerbaar
  • Desinfecteerbaar
  • Gesloten oppervlak
  • Allergie vrij
  • Brandveilig
  • Scheuroverbruggend
  • Geen voedingsbodem voor micro-organismen
  • Goedkoper als stucwerk, Garantie, en het zelfde resultaat als stucwerk.

 

Wat is Renovlies behang

Wat is renovlies behang?

Renovlies is een glasvezelbehang zonder structuur. De naam is een afkorting van renovatievlies. Het wordt verlijmd op behangklare wanden. Het is een zeer sterke, strakke en bovendien scheuroverbruggende afwerking die niet is te onderscheiden van stucwerk. Waarbij de perfecte alternatief voor glad stukwerk. Het heeft scheuroverbruggende eigenschappen en is dus ook sterker dan stukwerk. Door uitdamping van vocht in nieuwbouwhuizen werken de wanden en plafonds nog jaren na en komen zet- en krimpscheuren voor. Stukwerk heeft meer risico op meescheuren. Renovlies overbrugt deze scheuren en blijft jaren goed en mooi. Zelfs na een aantal jaren is met een eenvoudige sausbeurt uw huis weer als nieuw./font>

klantenvertellen

Extra Eigenschappen Renovlies behang

Renovlies behang is opgebouwd uit 100% glasdraden, geen papier of cellulosecomponent - Een open structuur: luchtblazen verdwijnen als vanzelf door het vlies - Naadloos en bijzonder snel te plakken d.m.v. "dubbel doorsnijden" methode - Maar ook eenvoudig stotend te plakken - Moeiteloos te snijden en zeer soepel te verweken - Deze Vlies kreukt niet en is bijzonder nat stabiel - Is reeds voorbehandeld gepigmenteerd - Gewicht 200 gram/m2 geschikt voor wanden en plafonds - Basis is glas: vormvast, schurrbaar, zeer duurzaam en milieuvriendelijk

Kortom: De nieuwe norm in suppergladde wandafwerking.

Voorbeeld Renovlies Behang

Achtergrond is een voorbeeld van Renovlies behangklaar
-Diverse hoeveelheid aan soorten structuren van Renovlies keuzemogelijkheden
-Plakken en sausen door erkende schildersbedrijf 13 euro p/m2
-Alleen plakken 7.50 euro p/m2

Vraag het aan onze behangers

Gladde wanden behangers onderscheiden zich door een hoeveelheid aan certificering waaronder inspectie proof. Zeer strakke garantie bepalingen bij behangers werkzaamheden. Ervaring en behang adviesmogelijkheden door 1 van onze behang specialisten. Behangers bij ons zijn zeer flexibel met werktijden. Wij zijn voordeliger zeer concurrerend dus verder zoeken kunt u beraden. Onze behangers hebben openbare klantenreviews bij onafhankelijke recensie bureaus. Zoals eerder genoemd zijn we voor een hoeveelheid aan bepalingen gecertificeerd zodat u weet dat u te maken heeft met een professioneel behangers partner.

Ons hoofddoel uw wens en tevredenheid hier waar wij de certificering en reviews toegegooid kregen.

Vrijblijvende Informatie Renovlies behang

*Voor bedrijven en grotere projecten gelden andere tarieven*

Uw naam

Adres

Uw Email

 Renovlies behanger  Renovlies behanger+schilder

Hoeveel m2     *1M2 is 1 bij 1 meter te behandelen opervlakte*

Uw bericht

*Optioneel*: Foto's uploaden van te behandelen oppervlakte.