Glasvlies behang Informatie

Als u uw muur/wanden/plafonds op professionele manier wil behangen, met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvlies behang. Het is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens allerhande voordelen met zich meebrengt. Glasvliesbehang is een dunne variant, met een fijnere, egale structuur. Daardoor is het zeer geschikt voor een superstrakke en gladde afwerking van wanden/muren & plafonds. Het wordt veel toegepast in nieuwbouw en bij restauraties. Glasvlies behang is een decoratieve versteviging en bescherming van muren met een egaal patroon.

Scheurtjes in wanden/plafonds/ muren behoren met glasvlies tot het verleden omdat dit allemaal opgevangen word door het behang. Voor het bekleden van de muur of het plafond met glasvlies behang is er nu decoratief glasvliesweefsel behang beschikbaar in diverse prachtige designs. Uiteraard zijn alle vlies behang designs in elke gewenste kleur of glans af te werken. Voor nieuwbouwhuizen is glasvlies behang of renovlies behang in plaats van authentiek stukwerk aan te raden. Doordat nieuwbouw veel last heeft van “werking” (het krimpen en uitzetten van vloeren, muren en plafonds) kunnen er al snel scheuren in het nieuwe stukwerk ontstaan. Glasvliesweefsel behang heeft geen last van deze werking en garandeert in nieuwbouwhuizen dan ook voor lange tijd een nieuw en strak resultaat.

Bij glasvlies behang komt geen papier aan te pas. Glasvlies onderscheidt zich dan weer van de andere soorten doordat de structuur van de glasvezels soms zichtbaar is. Hier waar na een behandeling door vakmannen dit ook weer als de mist voor de zon vertrekt. Glasvlies is dan ook op bijna alles te verwerken en is milieuvriendelijk levert geen huidirritaties op hygiënischer & makkelijker in onderhoud.

Voordelen Glasvlies Behang

Er zijn veel voordelen bij dit soort behang. De grootste voordelen hebben betrekking op het aanbrengen, verwijderen en de sterkte.

 • Een stuk sterker dan andere soorten behang. Samen met glasvezel behang behoort dit soort behang tot de sterkste soorten behang. Het kan gebruikt worden op probleemmuren en eventuele scheurtjes kunnen afgedekt worden. Hierna is er niets meer van deze scheurtjes zichtbaar.
 • Het behang heeft geen last van krimp, blazen en kent geen weektijd.
 • Bij het behangen met glasvlies behang is er geen behang tafel nodig.
 • Mits goed aangebracht, is het behang nadien weer eenvoudig te verwijderen.

  • Stootvast
  • Naadloos
  • Afschrobbaar
  • Reinigbaar
  • Decontamineerbaar
  • Desinfecteerbaar
  • Gesloten oppervlak
  • Allergie vrij
  • Brandveilig
  • Scheuroverbruggend
  • Geen voedingsbodem voor micro-organismen
  • Bestand tegen een veelvoud aan professionele reinigingsmiddelen

 

Wat is Glasvlies behang

Wat is glasvliesbehang?

Glasvies behang bestaat uit geweven glasvezeldraden. Wat dit betreft lijkt het op glasvezel behang, maar er is toch een verschil tussen deze twee. Daar waar glasvezel behang nog redelijk ruw is, is glasvlies behang dit niet. Dit komt doordat de onbewerkte geweven glasvezeldraden na afloop samengeperst worden. Uiteindelijk geeft dit een gladde laag. Deze laag heeft verder dezelfde eigenschappen als bij glasvezel behang. De toplaag bestaat namelijk ook uit vinyl, met daaronder een laag geperste geweven glasvezeldraden (het glasvlies). Deze opbouw zorgt ervoor dat het behang zeer sterk is en dus uw zwakke muur goed kan verstevigen.

klantenvertellen

Extra Eigenschappen glasvlies behang

Glasvlies behang is opgebouwd uit 100% glasdraden, geen papier of cellulosecomponent - Een open structuur: luchtblazen verdwijnen als vanzelf door het vlies - Naadloos en bijzonder snel te plakken d.m.v. "dubbel doorsnijden" methode - Maar ook eenvoudig stotend te plakken - Moeiteloos te snijden en zeer soepel te verweken - Deze Vlies kreukt niet en is bijzonder nat stabiel - Is reeds voorbehandeld gepigmenteerd - Gewicht 200 gram/m2 geschikt voor wanden en plafonds - Basis is glas: vormvast, schurrbaar, zeer duurzaam en milieuvriendelijk

Kortom: De nieuwe norm in suppergladde wandafwerking.

Voorbeeld Glasvlies Behang

Achtergrond is een voorbeeld van Glasvlies behangklaar
-Diverse hoeveelheid aan soorten structuren van Glasvlies keuzemogelijkheden
-Plakken en sausen door erkende schildersbedrijf 14 euro p/m2
-Alleen plakken 8 euro p/m2

Vraag het aan onze behangers

Gladde wanden behangers onderscheiden zich door een hoeveelheid aan certificering waaronder inspectie proof. Zeer strakke garantie bepalingen bij behangers werkzaamheden. Ervaring en behang adviesmogelijkheden door 1 van onze behang specialisten. Behangers bij ons zijn zeer flexibel met werktijden. Wij zijn voordeliger zeer concurrerend dus verder zoeken kunt u beraden. Onze behangers hebben openbare klantenreviews bij onafhankelijke recensie bureaus. Zoals eerder genoemd zijn we voor een hoeveelheid aan bepalingen gecertificeerd zodat u weet dat u te maken heeft met een professioneel behangers partner.

Ons hoofddoel uw wens en tevredenheid hier waar wij de certificering en reviews toegegooid kregen.

Vrijblijvende Informatie Glasvlies behang

Voor bedrijven en grote projecten gelden andere tarieven

Uw naam (required)

Uw Email (required)

 Glasvlies behanger Glasvlies behanger + Schilder

Hoeveel m2     *1M2 is 1 bij 1 meter te behandelen opervlakte*

Uw bericht

*Optioneel* foto uploaden te behandelen zone