Glasweefsel behanger

Glasweefsel behang Informatie

Glasweefselbehang is populair! Werkt scheuroverbruggend, is sterk en veilig, want: brandvertragend. Dat de afweging voor én het verwerken van glasweefselbehang of vliesbehang de nodige vragen op kan roepen, lees je in het volgende over glasweefselbehang:
Glasweefels behang is te behangen als achterwand van het aanrecht want glasweefselbehang is sterk, scheur overbruggend en brandvertragend. Het reinigen zal het lastigste zijn omdat het glasweefselbehang reliëf heeft.
Glasweefselbehang is daarintegen wel reinigbaar en is af te werken met verf. Verschillen tussen glasvlies behang en glasweefsel behang Bij glasvliesbehang bestaat de rug (drager) van het behang uit glasvlies. De toplaag kan bijvoorbeeld een vinylstructuur zijn. Door het glasvlies als drager van het behang. Een glasweefselbehang is een 'weefsel'. Het is geweven van dunne glasdraden, heeft een enigszins open structuur en kan altijd afgewerkt worden met muurverf. Voor beide behangsoorten geldt dat ze scheur overbruggend zijn. In een nieuwbouwing en bestaande u direct glasweefselbehang proffesioneel kan laten behangen door onze behangers.

U kunt er bijvoorbeel ook zelf voor kiezen dit te doen. En is het mogelijk het plafond of wand te behangen. Realiseer je wel dat glasweefselbehang plusminus één meter breed is, zodat het raadzaam kan zijn dit met z’n tweeën te doen. Voor de zekerheid het plafond eerst reinigen bij latex of muurverf en reinigen en schuren bij een terpentine verdunbare verf met oog op de hechting. Het is verstandig de grotere kieren en naden (meer dan 0,5 cm) eerst te dichten met plamuur of muurvuller. Kleinere kieren zullen zich duidelijker aftekenen na het behangen en kan je afdichten met acrylaatkit. Ook ramen en glas is te behangen met glasweefselbehang vochtige ruimtes en andere diverse andere ruimtes onze behangers willen u hier uiteraard compleet voor te woord staan en adviseren waar nodig is.

Wat is glasweefselbehang?

Glasweefselbehang: Een relatief nieuwe behangsoort is glasvezelbehang. Deze behangsoort is gemaakt van fijne glasvezels daar waar normale soorten behang vaak gemaakt worden van papier. De glasvezels worden op een speciale manier verweven. Vervolgens worden ze geperst net zo lang tot er een enorm fijn en heel erg sterk gaas ontstaat. Het is mogelijk om in dit gaas lokale verdikkingen aan te brengen. Zo kun je dus een mooie structuur in het glasvezelbehang zichtbaar maken. Enkele voorbeelden van structuren die mogelijk zijn, zijn de visgraatstructuur, de zigzagstructuur, de ruitstructuur en de weefstructuur.

hierover kunnen onze behangers natuurlijk nadere inlichten , behangen met glasvlies behang heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen

De voordelen van glasweefselbehang

Het is een stuk sterker dan andere soorten behang. Samen met glasvezelbehang behoort dit soort behang tot de sterkste soorten behang. Het kan gebruikt worden op probleemmuren en eventuele scheurtjes kunnen afgedekt worden. Hierna is er niets meer van deze scheurtjes zichtbaar.Het behang heeft geen last van krimp, blazen en kent geen weektijd. Mits goed aangebracht, is het behang nadien weer eenvoudig te verwijderen.

Voordelen Glasweefselbehang

100% glasdraden - geen papier of cellulosecomponent - Een open structuur - Naadloos - vlamvertragend - Basis is glas: vormvast, schurrbaar, zeer sterk, duurzaam en milieuvriendelijk - suppergladde wandafwerking.

 

Waarom onze behangers


Gladde wanden behangers onderscheiden zich door een hoeveelheid aan certificering waaronder inspectie proof. Zeer strakke garantie bepalingen bij behangers werkzaamheden. Ervaring en behang adviesmogelijkheden door 1 van onze behangspecialisten. Behangers bij ons zijn zeer flexibel met werktijden. Wij zijn voordeliger zeer concurrerend dus verder zoeken kunt u beraden. Onze behangers hebben openbare klantenreviews bij onafhankelijke recensie bureaus. Zoals eerder genoemd zijn we voor een hoeveelheid aan bepalingen gecertificeerd zodat u weet dat u te maken heeft met een professioneel behangers partner.

Ons hoofddoel uw wens en tevredenheid hier waar wij de certificering en reviews toegegooid kregen.

Behangers advies nodig?

Onze behangers adviseurs komen helemaal gratis langs.

"FF" Ingelicht worden door een professionele behangers adviseur is geheel vrijblijvend. U kunt u hier dan beraden op wat beroeps behangers door de jaren van ervaring hebben geleerd. Advies en de kijk meekrijgen van een behanger in beroep wat soms best fijn kan zijn indien u al weet wat u wilt onze behangers dit natuurlijk direct in proces zullen zetten.

Onze Behangers staan te wachten om de klus te verwezenlijken.

“Wat” was het nu weer?

Glasweefselbehang is een iets minder ruwe vorm van glasvezelbehang. Daarnaast werkt glasweefsel behang brandvertragend. Het duurzame glasweefselbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren en soorten. Sterk en duurzaam-Scheuroverbruggend-Vlamvertragend-Werkt snel-Eenvoudige, droge verwerking-In (bijna) iedere gewenste verfkleur af te werken. Ons behanger adviseur kan u hierover van alles uitleggen en adviseren waar gevraagd word.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

*Voor bedrijven en grote projecten gelden er andere tarieven*

Uw naam (required)

Uw Email (required)

 Glasweefsel behanger Glasweefsel behanger + Schilder

Hoeveel m2     *1M2 is 1 bij 1 meter te behandelen opervlakte*

Uw bericht

*Optioneel*    Foto uploaden van te behandelen zone