Meerjarige onderhoudscontracten komen steeds vaker voor. Ook voor de komende jaren wordt door de uitvoerende partijen in de bouw een verdere groei van deze vorm van onderhoud verwacht, blijkt uit onderzoek van USP Marketing Consultancy.

De afgelopen jaren wordt er in de bouwsector steeds meer met meerjarige onderhoudscontracten gewerkt. Bij een meerjarig onderhoudscontract is vooraf overeengekomen dat één partij gedurende een aantal jaar verantwoordelijk is voor het onderhoud van een bouwwerk.

In de grond-, weg- en waterbouw wordt al langere tijd volgens dit principe gewerkt, maar ook in de burgerlijke en utiliteitsbouw werkt men steeds vaker op deze wijze. Zo wordt door corporaties veel aandacht besteed aan resultaatgericht vastgoedonderhoud.

Bij deze vorm van onderhoud heeft de opdrachtnemer een resultaatverplichting; hij is gedurende langere tijd verantwoordelijk voor de instandhouding van het onderhoudspeil van het vastgoed. Deze manier van werken kent voordelen voor beide partijen. De opdrachtgever wordt ontzorgd terwijl de opdrachtnemer gedurende een langere tijd inkomsten genereert.

Daarnaast heeft de opdrachtnemer veel meer vrijheid om te werken met de materialen waarmee hij wil werken. Deze vorm van onderhoud vraagt echter wel een belangrijke cultuuromslag in de bouwsector. Men gaat van een inspanningsverplichting naar een resultaatverplichting.

Twee op de vijf uitvoerende partijen in de bouwsector verwachten dat er in de komende jaren vaker met meerjarige onderhoudscontracten gewerkt gaat worden. Het zijn opnieuw de installateurs die hier het meest positief over zijn; 56% verwacht vaker met dit soort contracten te gaan werken. Opvallend is dat met name de partijen die nu al vaak werken met meerjarige onderhoudscontracten een toename verwachten voor de komende jaren. Wanneer men momenteel niet veel te maken heeft met deze contractvorm heeft men ook de verwachting dat dit in de toekomst niet zo zal zijn.

Artikel van het Stichting Nederlands Normalisatie Instituut (NEN)

Content Image

Content Image

Onderhoud schilderwerk

Een perfect onderhouden huis 10 jaar lang! Als u dat wilt is een jaarlijkse controle op het onderhoud schilderwerk van uw woning door een onderhoudsschilder een must. Om er zeker van te zijn dat uw woning er fraai blijft uitzien. Uw huis verdient deze aandacht om zo haar waarde te behouden.

Uw woning verkoopt beter met een goede onderhoud schilderwerk

Uit ervaring weten we dat woningen die in de verkoop staan, bijzonder kritisch door geïnteresseerde kopers worden geïnspecteerd. De eerste indruk is daarbij bepalend. Wanneer aspirant-kopers al direct met achterstallig onderhoud worden geconfronteerd, haken de meesten meteen af. Daar komt nog eens bij dat regelmatig onderhoud van het verfwerk laten minder duur is dan de kosten die bij achterstallig onderhoud moeten worden opgebracht!

Besteed het onderhoud schilderwerk uit

U heeft wel wat beters te doen dan zelf uw woning te schilderen. Daarom doet de Hartendorp onderhoudsschilder het onderhoud schilderwerk. U bepaalt wat we moeten doen en wij voeren uw schilderwerk uit tot in de perfectie. Ieder zijn vak nietwaar? Of het nu gaat om een grote schilderbeurt, controle of onderhoud. U krijgt van de schilder inzichtelijk hoe uw huis in de verf staat. U heeft daarom geen kopzorgen over het onderhoud schilderwerk!

Nu al groot onderhoud nodig? Geen probleem!

Juist als uw woning aan groot onderhoud toe is, bespaart het Hartendorp onderhoud schilderwerk u veel kosten ineens. Want met ons schilder abonnement worden die kosten over 10 jaar uitgesmeerd. U betaalt per jaar ééntiende van het totaal. En dat is vaak beduidend minder dan wat u kwijt zou zijn aan de kosten, gemaakt in het eerste jaar.

Gegarandeerde kwaliteit van uw onderhoudswerk

Alle Hartendorp schildersbedrijven werken onder de Algemene Consumenten voorwaarden zoals gesteld door de Stichting AF en/of De Betere Schilder. Dat is uw zekerheid voor de kwaliteit van het onderhoud schilderwerk.

Neem vrijblijvend contact op voor extra informatie.

 

Waarom zou u dan het risico lopen dat uw schilderwerk niet wordt afgerond, verkeerd wordt aangebracht of zelfs na enkele maanden al begint af te bladderen? 
Als u in zee gaat met Hartendorp Schilderwerken bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk of zelfs houtrot en kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Immers, met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door Hartendorp Schilderwerken, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet. 

De zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder zijn logo:
 

  1. Vakkundige en getoetste vakbedrijf

  2. Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle

  3. Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen

  4. Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling

  5. Jarenlange garantie incl. officieel garantiecertificaat

  6. Meerjarenplan voor uw woning mogelijk

  7. Laag 6% btw tarief op schilderwerk en materiaal

  8. En...altijd bij u in de buurt!

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: u hoeft geen groot geldbedrag te reserveren voor het schilderwerk aan uw woning. Hartendorp schilderwerken inspecteert uw woning en maakt een offerte op.
Na volledige acceptatie hiervan zet de de schilder uw huis van top tot teen stralend in de verf.
Daarna worden er ieder jaar werkzaamheden uitgevoerd zoals een inspectie, onderhoud of herschilder beurt.
Op die manier blijft uw woning tien jaar lang fris, fraai en in topconditie.

Voordelen van een onderhoudsplan

Het kan voordelig zijn om uw huis of bedrijfspand te onderhouden met een meerjarenplan, daarnaast zijn er nog meer voordelen te benoemen:

Uw huis blijft in perfecte conditie
Regelmatig onderhoud is enorm belangrijk. Met behulp van ons meerjarenplan wordt er élk jaar bekeken of en waar uw woning onderhoud nodig heeft. Dit biedt u een duurzamere oplossing dan traditioneel onderhoud.

Vast bedrag
Elk jaar betaalt u een vast bedrag waardoor het onderhoud aan uw woning is verzekerd en u dus geen onverwachte uitgaven heeft. Dit is het gevolg van het periodieke abonnementsbedrag. Ook achterstallig onderhoud kan worden opgenomen in het abonnement. U betaalt een vast bedrag per maand en kunt het abonnement altijd kosteloos beëindigen.

Waarde ontwikkeling woning
Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van uw woning. Hartendorp Schilderwerken gaat graag voor u aan de slag om uw huis in topkwaliteit te houden. Op die manier blijft uw huis voor jaren in topconditie.

Garantie & controle
Hartendorp Schilderwerken biedt u de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen van ons keurmerk. U kunt na elke oplevering een uitgebreide beoordeling indienen.

Klantvriendelijkheid
Het onderhoudsabonnement is helder, er wordt gegarandeerd professioneel werk afgeleverd.
Mocht u niet geheel tevreden zijn dan zorgt Hartendorp Schilderwerken ervoor dat de onvolkomenheden naar wens worden gecorrigeerd.

 

Vrijblijvende Offerte

.