Glasvezel behang Informatie

Glasvezelbehang is een verzamelnaam voor glasvlies(behang), renovlies, glasweefsel behang of scan genoemd, de 3 bekende en beruchte behang vormen onder het glasvezelbehang. De behang soorten worden de laatste jaren veel ontzettend veel toegepast in nieuw en bestaande bouw vanwege de enorme voordelen en kwaliteit die de behang kent. Het behang is te verkrijgen in verschillende patronen en is eenvoudig (meerdere malen) overschilderbaar met muurverf. U heeft bij ons de keuze uit een zeer ruim assortiment in dit behang, zoals ruitjes, rietstructuur, weefselstructuur, kokosnoot, spac en nog veel meer. Onze behang adviseurs kunnen u hier verder bij helpen waarbij toelichten en adviseren indien gevraagd.

Glasvlies behang is een soort behang dat gemakkelijk toepasbaar is op geschilderde en gestucte muren. Het behang groep glasvezelbehang is daarnaast veelzijdig toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type latex muurverf en verbergt alle kleine gebreken in deze ondergrond. Deze vorm van wandbekleding heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, waardoor het zich goed laat verwerken. In de behang collectie bestaat ook een ‘pre-painted’ kwaliteit, deze heeft als voordeel dat één afwerklaag meestal voldoende is. Naast de voordelen van glasvliesbehang geeft het behang een mooie natuurlijke uitstraling aan uw woning.

In oudere huizen en zowel nieuwbouw woningen wordt glasweefselbehang ingezet als extra versteviging van de wanden, denk aan het uitzetten van de wanden als ze net opgeleverd zijn de scheuren die bijv met stucwerk toe treden in verloop van tijd, ook daarom kiest de maatschappij van tegenwoordig voor de vele voordelen die de glasvezel behang soorten te bieden heeft tegenover stucwerk.

Glasvezelbehang is bestand tegen waterschade en bestand tegen micro organisme en extra met speciale latexverf tegen CA-MRSA. Daarom ziet men dit behang vaak in kinderdagverblijven en zorg-ziekenhuizen. Met de juiste lijm en latex kan dit behang extra brandveilig zijn. Naast de veel gebruikte scan blijven wij natuurlijk wanden afwerken met het reguliere behang of schilderwerk. Ook daarbij heeft u volop keuze uit diverse motieven, patronen en kleuren.

Uw muur behangen met glasvezelbehang

Als u uw muur op professionele manier wil behangen, met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang. Glasvezel behang is de verzamelnaam voor glasweefsel, glasvlies en renovlies behang. Het is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens allerhande voordelen met zich meebrengt.

Glasvliesbehang

Onder de categorie glasvezel behang is glasvlies behang te vinden. Net als bij de andere soorten van dit behang komt er ook bij glasvlies behang geen papier aan te pas. Glasvlies onderscheidt zich dan weer van de andere soorten doordat de structuur van de glasvezels soms zichtbaar is. Deze soort behang zit dankzij de structuur buitengewoon strak tegen uw muur aan, en wordt dan ook door behangers en schilders door heel Nederland aangeraden. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten glasvlies behang. Wij letten er bij het inkopen altijd op dat we alleen de hoogste kwaliteit en certificeringen aanschaffen. Samen met u kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende soorten glasvezelbehang, en hoe dit er in uw situatie het mooist uit komt te zien.

Nu we weten wat glasvezel behang is, waarom dan door velen verkozen boven stucwerk?

Glasvezelbehang is in vele voordelen beter als stuc werk hier een voorbeeld:

Stootvast - Naadloos - Afschrobbaar - Reinigbaar - Decontamineerbaar

Desinfecteerbaar - Gesloten oppervlak - Allergie vrij - Brandveilig - Scheuroverbruggend

Geen voedingsbodem voor micro-organismen - Bestand tegen een veelvoud aan professionele reinigingsmiddelen

Waarnaast glasvezelbehang behangen bij ons altijd goedkoper is als stucwerk

Glasvezelbehang zonder structuur en diverse keuzemogelijkheden.


Gladde wanden behangers specialisten levert onder anderen glasvezelbehang op zonder structuur. Dat wil zeggen dat de wanden en muren van uw bestaande of nieuwbouwwoning glad en strak worden afgewerkt. Glasvezelbehang staat bekend om haar bolletjesstructuur. Echter, de gladde variant wint aan populariteit, omdat het materiaal dezelfde sterke eigenschappen heeft als glasvezelbehang met structuur. Het eindresultaat oogt als stucwerk maar voordeliger-duurzamer en beter af te schilderen met saus, een bijzonder strakke wand dus.

 

Vraag vrijblijvend advies of een Offerte

*Voor bedrijven en grotere projecten gelden andere tarieven*

Uw naam

Adres

Uw Email

Telefoonnummer

 Glasvezel behanger  Glasvlies behanger  Renovlies behanger

Hoeveel m2     *1M2 is 1 bij 1 meter te behandelen opervlakte*

Uw bericht

*Optioneel*: Foto's uploaden van te behandelen oppervlakte.