Gladde wanden, muren en plafonds

Gladde wanden en plafonds is in deze tijd erg trendy. Het glad maken van de wanden is eigenlijk niets meer dan het egaliseren en het uitvlakken van deze wanden door stucwerk of glasvezel behang.

Het eerste is wel de duurdere variant voor het aanleggen van superstrakke gladde wanden, Waarnaast het ook nog eens met ontzettend veel kosten gepaard gaat het ook nog eens onderhoud onvriendelijk is. "JA" je zou je haast afvragen waarom men dit eigenlijk nog steeds doet. Dat hebben wij bij gladde wanden dus even naast elkaar gezet. in de loop der jaren hebben wij wanden op allerlei manieren glad opgeleverd en dit ook door te stucen. Hier waar de vraag bij gladde wanden luidde waarom wij dat nog steeds doen aangezien de minpunten van het stucwerk. Inmiddels is er een nieuwe soort glasvezel behang techniek ontstaan wat er net zo glad uitziet, goedkoper is in aanschaf, onderhoud-vriendelijker, verstevigt de wanden en muren voor nieuwbouw en bestaande woningen, duurzamer brandvertragend en nog vele andere voordelen waarover onze gladde wanden adviseurs u alles kunnen komen vertellen.

De Meeste mensen onder ons kennen de voordelen van gladde wanden, muren of plafonds wel.

De voordelen van gladde wanden:
staat modern, hygiënischer, makkelijker schoon te maken, indien glasvezel Stootvast - Naadloos - Afschrobbaar - Reinigbaar - Decontamineerbaar Desinfecteerbaar - Gesloten oppervlak - Allergie vrij - Brandveilig - Scheuroverbruggend - Geen voedingsbodem voor micro-organismen - Bestand tegen een veelvoud aan professionele reinigingsmiddelen

 

Glasvezelbehang laten leggen door een professionele behanger.

& Garantie op kwaliteit, prijs & vakbekwaamheid


€ 14,- per vierkante meter
Inclusief glasvezelbehang
Inclusief glasvezellijm
Aanbrengen door professional
Inclusief latex
Inclusief latexen door schilder
Inclusief kitten
Inclusief voorrijkosten
Inclusief BTW
Geen verborgen kosten

Bedrijven en grote projecten gelden er andere tarieven

gladde wanden uiterlijk
gladde wanden strak en gladdewanden bij gladde wanden.nl

Vrijblijvende offerte

Voor bedrijven en grotere projecten gelden er andere tarieven.

*Voor bedrijven en grotere projecten gelden andere tarieven*

Uw naam

Adres

Uw Email

Telefoonnummer

 Glasvezel behanger  Glasvlies behanger  Renovlies behanger

Hoeveel m2     *1M2 is 1 bij 1 meter te behandelen opervlakte*

Uw bericht

*Optioneel*: Foto's uploaden van te behandelen oppervlakte.

Gladde wanden middels stuc of glasvezelbehang

Nog meer voordelen van gladde wanden middels glazvelbehang, is dat er geen scheurtjes ontstaan denkend aan in nieuwbouwwoningen waar net opgeleverd en de wanden nog rekken etc. Hier waar de wanden dan gelegd met glasvezelbehang stevig gehouden worden en er super glad uit zien. Mocht u dit dan stucken u dit zelf zou moeten repareren en anders een erkende stukker in moet huren waar het natuurlijk met de nodige kosten gepaard gaat.
Als de klant bepaald dat de stukadoor met de wanden mee moet gaan zoals ( dun pleisterwerk ) is de klant goedkoper uit met het stucen nog duurder als de wanden te voorzien van glasvezel en zijn de wanden niet geheel vlak. bij glasvezel behang dit dus wel het geval zal zijn.
De klant kan ook kiezen voor het zo genoemde raapwerk waar er in sommige gevallen meer dan 1 cm dikte word gesmeerd en de wanden geheel worden uitgevlakt. Hierdoor lopen de m2 prijzen wel op en is de klant duurder uit.

 

 

  • glasvezelbehang ziet er net zo glad uit als stucwerk
  • glasvezelbehang behangen bij ons altijd voordeliger als stucwerk
  • glasvezelbehang veel meer voordelen als stucwerk
  • glasvezelbehang superstrakke gladde wanden
  • glasvezelbehang laten plaatsen door ons is voordeliger als de concurrent
  • glasvezelbehang heeft garantie voor +10 jaar
  • glasvezelbehang is in verschillende structuren & soorten te krijgen.
  • glavezelbehang is vaker over te sausen/verfen.

 

 

De voordelen van glasvezelbehang:
staat modern, hygiënischer, makkelijker schoon te maken, Stootvast - Naadloos - Afschrobbaar - Reinigbaar - Decontamineerbaar Desinfecteerbaar - Gesloten oppervlak - Allergie vrij - Brandveilig - Scheuroverbruggend - Geen voedingsbodem voor micro-organismen - Bestand tegen een veelvoud aan professionele reinigingsmiddelen